Koncepció





Hazánk jelentős hagyományokkal rendelkezik pezsgőkészítés terén. Az utóbbi időben a tradicionális pezsgők egyre gyakrabban jelennek meg a pincészetek kínálatában, és mind több borász készít habzó- és gyöngyöző bort is. A pezsgő a decemberhez, szilveszterhez kötődik hazánkban, azonban egyre többen gondolják úgy, hogy a meleg nyári napokon legalább olyan jól esik egy pohár buborékos ital, mint a különleges események alkalmával.

 

A Pezsgő Június célja, hogy a pezsgőkre, habzó- és gyöngyöző borokra irányítsa a figyelmet. Júniusi rendezvényünkkel szeretnénk megalapozni, megerősíteni a nyári szezont, népszerűsíteni az ital fogyasztását, ismertetve a hazai kínálatot, valamint ízelítőt nyújtva a nemzetközi választékból. Nagykóstolónkon például külön termet szentelünk a Champagne-ok bemutatására. Pincészetek, vendéglátóhelyek, kereskedések, szaküzletek partneri együttműködésére számítunk, hiszen általuk érhetjük el a nagyközönség széles körét, és juttathatjuk el üzenetünket a fogyasztókhoz.

 

Kékfrankos