Pop-up School
Magnum, a nagyság luxusa
Előadó: Garamvári Vencel (Garamvári Szőlőbirtok)
Időpont: 15:45-16:30
Tételek:
- Magnum Brut 2000
- Magnum Brut 2007
- Magnum Furmint Brut 2014
Gancia, az első olasz pezsgőcsalád és italkülönlegességeik
Előadó: Tarjányi Zsolt (Gancia Pezsgőház)
Időpont: 16:30-17:00
Tételek:
- Gancia Pinot di Pinot Brut
- Gancia Pinot di Pinot Rosé
- Gancia 24 hónapos Asti
- Gancia 60 hónapos Brut
Törley rozé pezsgők: 3 tétel, 3 technológia
A rozé pezsgő bemutatása egy tank erjesztésű, egy transzfer és egy tradicionális eljárással készült tételen keresztül. Három márka, három eljárás.
Előadó: Gáncs Zoltán (Törley Pezsgőpincészet)
Időpont: 17:00-17:30
Tételek:
- Francois Brut Nature - méthode traditionnelle
- Hungaria Extra Dry Rosé - méthode transvasée
- Törley Excellence Pinot Noir Rosé - méthode charmat
A legdrágább magyar pezsgő
Előadó: Demeter Zoltán
Időpont: 17:30-18:00
Tétel: Demeter Zoltán Brut 2013 (furmint)
A Kreinbacher első évjárata magnum palackból
Előadó: Várszegi György (Kreinbacher Birtok)
Időpont: 18:00-18:30
Tétel: Prestige Brut 2011 Magnum
Pop-up school 2018-ban
Pop-up school 2017-ben